Winnaars ‘Consent of the Networked’

Afgelopen donderdag schreven we onze twitter-actie uit voor het winnen van het boek ‘Consent of the Networked’ van Rebacca MacKinnon. Vandaag maken we de winnaars bekend! Uit de onderstaande tweets hebben we een keuze gemaakt.

Zo twitterde Marcel Wenting dat “internetvrijheid is als een delicate bloem, zij moet gevoed worden zodat zij kan bloeien, anders sterft zij voorgoed.”

Fred Roest liet ons weten dat “internetvrijheid direct is verbonden met de vrijheid van meningsuiting en bescherming van privacy = universeel recht.”

Ook Frank Huysmans reageerde met: “Internetvrijheid is heerlijk maar nooit vanzelfsprekend. Daar moet je wèl wat voor doen.”

En volgens Walter Ligtvoet is “internetvrijheid een belangrijk goed. Je dient het te beschermen. De ISP is de eerste bewaker van deze vrijheid.”

De laatste door ons geselecteerde tweet kwam van Alex Dijt: “Zou graag willen zien dat je zelf gegevens openbaar kan maken niet dat alles automatisch openbaar is selfregulering!”

En de drie winnaars zijn: *tromgeroffel*Walter Ligtvoet, Frank Huysmans en Marcel Wenting! Zij winnen een gesigneerd exemplaar van het boek. Gefeliciteerd! Mailen jullie je adresgegevens naar redactie@isptoday.nl? Dan sturen we het boek naar jullie op.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.