Zonovergoten Late Summer Drink

Gisteren aan het eind van de dag waren ISP’ers overal uit Nederland te vinden in Scheveningen bij de NL-ix Late Summer Drink. Volgens de laatste tellingen van de organisatie kwamen er een kleine 300 aanwezigen op het event af, weer zo’n 70 meer dan vorig jaar.

“De reacties waren ronduit lovend,” vertelt Marc Gauw. “Behalve dat het weer en de locatie natuurlijk fantastisch was, waren de aanwezigen erg enthousiast over de vele andere interessante aanwezigen uit de branche, de variatie aan entertainment en prijsjes, de overvloedige catering, en de informele en zeer gezellige sfeer.”

Met het mooie weer zit het volgens Gauw volgend jaar ook weer goed. “We hebben een langlopend contract met de schepper! Dus volgend jaar wederom stralend weer op woensdag 26 september 2012 bij dan al weer de 5e editie van het evenement.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.