Internet in 2025: Internettoegang voor iedereen, altijd en overal

Hoe zal het internet eruit zien in 2025? Die vraag stelden we aan verschillende experts binnen en buiten de sector. Vandaag het antwoord van Flemming Andersen, Director Service Providers EMEA bij Brocade. Volgens hem zullen mensen in 2025 altijd en overal online zijn.

Andersen hoopt tegen die tijd dan wel op een vermindering in apparaten: “Ik hoop dan niet meer met zes verschillende apparaten rond te lopen, omdat  vrijwel iedereen in 2025 altijd en overal ‘connected’ zal zijn.”

Waar we volgens Andersen rekening mee moeten houden, is de groei in capaciteit. “Ik hoop dat internettoegang voor iedereen beschikbaar is in 2025 en dat het niet beperkt blijft tot een bepaalde groep mensen. Belangrijk daarbij is op dit moment de overgang van het IPv4- naar het IPv6-protocol.”

Dit is het laatste video-item in een serie van vier, over de toekomst van het internet. Wij spraken Flemming Andersen op woensdag 23 mei 2012, tijdens het More IP Event van AMS-IX.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.