Internet in 2025: ‘We zijn enorm afhankelijk’

Hoe ziet het internet er volgens jou uit in 2025? Dat vroegen we aan verschillende experts binnen en buiten de sector. Vandaag Bart Oskam, Managing Director bij Eurofiber. Volgens hem zal het internet in 2025 voor ons niet meer weg te denken zijn.

“Als ik aan het internet in 2025 denk, komt als eerste onze enorme afhankelijkheid van dat internet naar voren,” geeft Oskam aan. “Ik denk dat los van voedsel, water en lucht, het internet de brandstof zal zijn voor onze manier van denken en onze gedachten. En waarschijnlijk gaan we dood zonder het internet.”

Dit is het tweede video-item in een serie van vier, over de toekomst van het internet. Wij spraken Bart Oskam op woensdag 23 mei 2012, tijdens het More IP Event van AMS-IX.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.