ISP Today volgende week: de kenners aan het woord

Volgende week zijn veel bedrijven gesloten of ze draaien met een kleinere bezetting. ISP Today speelt daarop in door de lange artikelen achterwege te laten. We hebben een aantal beknopte, maar nog steeds boeiende artikelen klaar staan, geschreven door kenners.

Traditiegetrouw laat ISP Today aan het eind van het jaar de markt, de lezers, de kenners aan het woord. Dit jaar hebben we daarvoor contact op genomen met een  mix van bedrijven en een bekende not-for-profit organisatie.

Elk van hen heeft zelf, zonder tussenkomst van een pr bureau, gereageerd op de volgende drie vragen:

  1. Wat heeft jou zakelijk het meest verwonderd dit jaar (dat mag zowel positief als negatief zijn)?
  2. Was er een bijeenkomst dit jaar die indruk heeft gemaakt, zo ja welke en waarom ?
  3. Wat staat er voor 2019 hoog op je agenda?

De antwoorden hebben ons weer aangenaam verrast. Lang niet alles dat werd genoemd stond bij ISP Today en de collega’s van Channel Connect zo hoog op de agenda.
Voor ISP Today zijn de antwoorden op de drie vragen:

  • Sluimerende impact van zowel Brexit als handelsstrijd tussen VS en VRC
  • Kwaliteit en opkomst eerste in Nederland gehouden OCP summit
  • Dat is nog geheim, maar de communicatie daarover zal per februari starten.

Het staat de lezer uiteraard vrij te reageren op de bevindingen van zijn collega’s die hier de komende week verschijnen. Je kunt via reaguurveld of e-mail je eigen drie antwoorden laten weten. Wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.