Over ISP Today

isptoday_over

ISP Today is het platform voor de Internet Service Provider-community in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.

Inzicht door achtergronden en opinie
ISP Today is altijd op zoek naar verdieping in achtergronden en opinie. Het inzicht dat in deze inhoud zit verwerkt, vinden wij belangrijk. Van belang voor ons platform, maar juist ook van belang voor de ISP-sector. We zijn geen ‘persberichtenkopieermachine’. We willen samen met experts en bedrijven uit de sector elkaar een stap verder helpen.

Het platform bestaat uit:

Over de sector
De Nederlandse ISP-sector bestaat uit alle bedrijven die het internet in Nederland verzorgen en draaiend houden, zoals data-knooppunten, datacenters, registrars, hosters, cloudproviders, access providers en telecombedrijven. In Nederland is de sector eind jaren ‘80 ontstaan en sinds begin jaren ’90 exponentieel gegroeid. De sector kenmerkt zich door een dynamisch en gefragmenteerd karakter. Door de toegenomen afhankelijkheid van internetdiensten is de sector één van de belangrijkste pijlers van de Nederlandse economie.

Contactgegevens en redactieadres:
ISP Today wordt redactioneel en commercieel verzorgd door Sellair B.V.
Community manager Eric Luteijn

Arendstraat 41
1223 RE Hilversum

Postbus 145
1404 CS Bussum

Telefoon 035 642 3000
redactie@isptoday.nl