Advertorial: Nog één week tot Infosecurity.nl, Storage Expo & The Tooling Event 2015

infosecurity630Op 4 en 5 november 2015 zullen wederom de deuren van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event geopend zijn. Ook deze editie haakt de beurs in op actuele IT-vraagstukken en is een bezoek een must voor elke IT-professional. Dus wilt u bijblijven binnen uw vakgebied? Kom dan op 4 en/of 5 november 2015 naar de Jaarbeurs in Utrecht!

Thema 2015: Computing Everywhere

Gartner heeft Computing Everywhere uitgeroepen tot de trend van 2015. Computing Everywhere bestaat uit het samenkomen van diverse technologieën die onze levenservaring fundamenteel veranderen. Maar hoe moeten bedrijven inhaken op deze trend, waarbij het allemaal draait om mobiliteit en cloud? Hoe zit het met de privacy, security, dataopslag en IT-beheer? Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event bieden u dit jaar de handvatten om hierop in te spelen.

Uitgebreid inhoudelijk programma

Rob van Kranenburg (oprichter theinternetofthings.eu) zal het evenement openen met zijn keynotespeech “Computing Everywhere: van Applicaties en Diensten naar Systeemoplossingen”. Daarnaast vormt het centrale thema dit jaar de paraplu voor diverse thematische theaters, die op hun beurt ruimte geven aan diverse sessies rondom thema’s zoals Cyber Security, Enterprise Mobility, Privacy, Governance & Risk Management en Universal Communications.

Zo legt NS-information security officer Ali Agzanay uit hoe risico’s bij mobiliteit dienen te worden gemitigeerd zonder de voordelen uit het oog te verliezen. Ook zullen de leden van de SES Community, die dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd zijn op de beurs, in het nieuwe theater over Universal Communications delen welke manieren er zijn om slimmer te communiceren en samen te werken. En uiteraard kunt u ook dit jaar bij de geheel vernieuwde Infosecurity.nl Hacking Challenge aanwezig zijn.

Gratis toegang

Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event zijn gratis toegankelijk na vooraanmelding via de website.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.