Amazon Web Services opent Amazon Aurora voor alle klanten

amazon_web_services_logo_awsAmazon Web Services Inc. (AWS), heeft 27 juli aangekondigd dat Amazon Aurora, een MySQL-database die de snelheid en beschikbaarheid van commerciële high-end databases combineert met de eenvoud en de kosteneffectiviteit van open source-databases, nu beschikbaar is voor alle klanten. Meer dan duizend AWS-klanten, waaronder internationale ondernemingen en start-ups uit uiteenlopende industrieën, hebben deelgenomen aan de testfase en zagen dat Amazon Aurora, vergeleken met gewone MySQL-databases, prestaties leverde die maximaal vijf keer hoger uitvielen.

De beschikbaarheid is minstens zo goed als commerciële databases – voor een tiende van de kosten. Volgens deze klanten heeft Amazon Aurora de schaalbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid om de meest veeleisende, zakelijke en schaalbare internetapplicaties te laten draaien – van massale Internet of Things (IoT)-applicaties tot bedrijfskritische e-commercesites. Voor meer informatie over Amazon Aurora, ga naar http://aws.amazon.com/rds/aurora.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.