Break-out sessie Dell: Samenwerking ‘from the ground to the cloud’

CCE-banner-AANMELDEN-336-x-280-pxOp het Copaco Cloud Event 2015, dat plaatsvindt op 8 oktober aanstaande in Ede, organiseert Dell een interactieve break-out sessie met als titel: Future Ready Data Center, innovation for building the best Clouds. Robin Kuepers, Data Center Solutions & Marketing Director voor Dell Europa, Midden-Oosten en Afrika, wil resellers graag meenemen naar de toekomst en hen laten ervaren dat Dell wellicht “de toekomst van Cloud kan voorspellen”.

De regels op het gebied van IT worden momenteel herschreven. Krachten als Cloud Computing, Mobility, Big Data, Internet of Things en door software gedefinieerde omgevingen (SDE) zorgen ervoor dat de traditionele grenzen worden verlegd en dwingen bedrijven er toe om hun IT-beheer te heroverwegen.

Daaraan gekoppeld verandert ook de structuur van technologie: hardware en software worden samengevoegd tot één totaaloplossing. Zowel grote als kleine organisaties onderzoeken deze nieuwe IT-benaderingen en proberen te begrijpen hoe deze oplossingen de juiste mate van flexibiliteit en effectiviteit kunnen leveren, terwijl zij er tegelijkertijd ook voor willen zorgen dat de beslissingen van vandaag in lijn liggen met de doelstellingen van morgen.

Door al deze nieuwe inzichten zijn eindgebruikers op zoek naar leveranciers die hun IT-pijnpunten kunnen oplossen, met alle krachten die op hen afkomen. Dell’s strategie is om samen te werken met partners die waarde toevoegen en open staan voor deze nieuwe regels. Samenwerking ‘from the ground to the cloud’. Samen met Copaco en u kunnen wij totaaloplossingen bouwen op basis van Dell’s hardware, software en services portfolio.

Hoe we dat doen? Dat vertellen wij u graag op 8 oktober. Zorg dat u erbij bent! Aanmelden voor de break-out sessie van Dell kan via het registratieformulier op www.copacocloudevent.com.

Over het Copaco Cloud Event 2015
Het Copaco Cloud Event 2015 vindt plaats op donderdag 8 oktober aanstaande in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing. Het thema van deze editie is ‘Challenge the Future Together’. Het Copaco Cloud Event is gratis toegankelijk voor alle IT-dienstverleners in Nederland.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.