Break-out sessie Lenovo : Samen naar de cloud met Lenovo

CCE-banner-AANMELDEN-336-x-280-pxOp het Copaco Cloud Event 2015, dat plaatsvindt op 8 oktober aanstaande in Ede, organiseert Lenovo een interactieve break-out sessie met als titel “Samen naar de cloud met Lenovo”. Raymond Wigmore, Enterprise Solutions Sales Director Benelux voor Lenovo, informeert resellers hier over strategische cloud partnerships, het Lenovo partnerprogramma en haar server-, storage- en networking-oplossingen voor cloud en software defined datacenters.

Als onderdeel van het brede cloudaanbod van Copaco, wil Lenovo zich graag manifesteren als de vendor die toegang tot internet faciliteert. Daarvoor heeft Lenovo een compleet end-to-end portfolio in huis. Aan de ene kant innovatieve producten – van desktop pc’s, notebooks en tablets tot en met smartphones – die de gebruiker toegang tot de cloud geven en aan de andere kant het uitgebreide Lenovo server en storage portfolio dat cloudoplossingen vanuit elk type datacenter kan hosten en faciliteren.

Daarnaast zal Lenovo in de break-out sessie het partnership met EMC toelichten en hoe zij samen als strategische partners een complete Enterprise-oplossing kunnen bieden.

Wilt u graag meer weten over Lenovo’s samenwerking met EMC en haar cloudoplossingen? Dat vertellen wij u graag op 8 oktober. Zorg dat u erbij bent! Aanmelden voor de break-out sessie van Lenovo kan via het registratieformulier op www.copacocloudevent.com.

Over Copaco
Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 400 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica, maar ook LED en domotica oplossingen. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van servers, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services. Voor meer informatie: www.copaco.com.

Over het Copaco Cloud Event 2015
Het Copaco Cloud Event 2015 vindt plaats op donderdag 8 oktober aanstaande in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing. Het thema van deze editie is ‘Challenge the Future Together’. Het Copaco Cloud Event is gratis toegankelijk voor alle IT-dienstverleners in Nederland.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.