Break-out sessie voor Independent Software Vendors tijdens Copaco Cloud Event 2015

CCE-banner-AANMELDEN-336-x-280-pxOp het Copaco Cloud Event 2015, dat plaatsvindt op 8 oktober aanstaande in Ede, organiseert Copaco een break-out sessie speciaal voor Independent Software Vendors (ISV’s) die overwegen hun cloudoplossing via channel partners in de markt te zetten.

“Nederlandse software ontwikkelaars staan hoog aangeschreven. Zij maken mooie en vaak ook innovatieve oplossingen. Tegelijkertijd hebben ze ook een uitdaging”, aldus Harold Bax, Director Business Development bij Copaco. “Ontwikkelaars houden zich het liefst bezig met het nog beter maken van hun product en niet met ‘bijzaken’ als hosting, marketing, verkoop en administratie. Velen hebben groeiambities, maar worstelen met hun go-to-market model. Samenwerken met channel partners is dan een te overwegen optie.”

Voor ISV’s die deze mogelijkheid overwegen geeft Copaco in samenwerking met Odin een presentatie over de mogelijkheden, de voorwaarden, maar vooral ook de voordelen van het in de markt zetten van cloudoplossingen via partners van Copaco. Ook voor ISV’s die een weg zoeken naar de toekomst, of juist klaar zijn voor de volgende stap, biedt het Copaco Cloud Event 2015 dus een inspirerend programma.

Over het Copaco Cloud Event

Het Copaco Cloud Event 2015 vindt plaats op donderdag 8 oktober aanstaande in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing. Het thema van deze editie is ‘Challenge the Future Together’. Het Copaco Cloud Event is gratis toegankelijk voor alle IT-dienstverleners in Nederland. Voor meer informatie en aanmelden: www.copacocloudevent.com.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.