Brocade breidt OEM-relatie met Lenovo uit

Brocade_Logo_New_0-636x319Brocade (NASDAQ: BRCD) heeft bekendgemaakt zijn OEM-relatie met Lenovo, een van de grootste technologiebedrijven ter wereld, uit te breiden. Lenovo heeft zijn aanbod enterprise IT-infrastructuur significant uitgebreid na de overname in oktober 2014 van de x86-servertak van IBM.

Brocade Gen 5 Fibre Channel Storage Area Networking-switches worden nu wereldwijd verkocht door Lenovo en zijn distributiepartners, naast embedded Fibre Channel en VCS Ethernet fabric switches, die beschikbaar zijn in oplossingen voor alle Lenovo-servers op x86-basis. Brocade fixed-port SAN-switches integreren uitstekend in de server- en storageoplossingen van Lenovo, waaronder de pas aangekondigde Lenovo Storage S2200 en S3200 SAN-arrays. De Brocade-switches zijn getest op naadloze interoperabiliteit met deze nieuwe storageproducten.

Brocade SAN-switches bieden de hoogste doorvoersnelheid voor maximaal presterende applicaties zonder bottlenecks in het netwerk. Brocade SAN-switches bevatten Brocade Fabric Vision-technologie, waarmee de uptime kan worden gemaximaliseerd en de implementatie en het beheer van het SAN sterk kunnen worden vereenvoudigd. Tegelijk wordt het storagenetwerk op ongekende manieren inzichtelijk gemaakt.

“We zijn blij onze OEM-relatie met Lenovo te kunnen uitbreiden”, zegt Jack Rondoni, vicepresident Storage Networking bij Brocade. “Door de nieuwe kwalificatie en ondersteuning voor de S2200 en S3200 kunnen Lenovo-klanten van alle soorten en maten op een unieke manier kennismaken met de performancevoordelen van Gen 5 Fibre Channel, van ThinkServer- en System x-gebruikers tot enterprise-class Flex System-klanten.”

De Lenovo Storage S2200 en S3200 zijn gemaakt met het oog op eenvoud, snelheid en schaalbaarheid en bieden enterprise-class features voor een betaalbare prijs. Deze systemen ondersteunen de meest uiteenlopende taken, van online-applicaties tot gevirtualiseerde omgevingen. De S2200 en S3200 bieden betrouwbare, hoge doorvoersnelheden voor applicaties als SQL, MS Exchange en virtualisatie met VMware.

“Wanneer Lenovo-servers en de Lenovo S2200 en S3200 worden gecombineerd met Brocade Gen 5 Fibre Channel, ontstaat een complete oplossing die betaalbare innovatie en ongeëvenaarde prestaties biedt en waarmee optimaal kan worden voldaan aan de eisen en wensen van onze wereldwijde klanten”, zegt Kamran Amini, Executive Director, EBG Product Marketing, van Lenovo. “Naadloze interoperabiliteit met Brocade Gen 5 Fibre Channel SAN-fabrics maakt een probleemloze implementatie mogelijk, die de unieke waarde van onze nieuwe storagearrays extra in de verf zet.”

Prijzen en beschikbaarheid

Embedded switches voor Lenovo-servers en Brocade SAN-fabric-oplossingen zijn nu verkrijgbaar via Lenovo en zijn wereldwijde netwerk van distributiepartners.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.