CRYPSYS Data Security BV. voegt met Neustar, RedSocks Security en Yubico drie toonaangevende vendoren toe aan het portfolio

Gorinchem, 9 augustus 2017, CRYPSYS, de value-added distributeur voor ICT security oplossingen in de Benelux maakt bekend met ingang van heden de producten van drie toonaangevende vendoren aan het portfolio te hebben toegevoegd. Hiermee onderstreept het bedrijf de positie als leverancier van hoogwaardige en flexibele security oplossingen.

De vraag naar security oplossingen is groot, het aantal en type bedreigingen neemt steeds verder toe. CRYPSYS, ruim 25 jaar actief in deze markt, ziet deze ontwikkelingen en reageert door het uitbreiden van de portfolio met nieuwe oplossingen. Hierdoor kunnen de resellers maximaal inspelen op de steeds veranderende vragen van klanten en zorgen voor betere inzichten, veilige werkplekken en netwerken.

Drie nieuwe vendoren

De drie nieuwe vendoren passen perfect in dit portfolio. Met de producten van Neustar kunnen de resellers van CRYPSYS hun klanten een veelvoud van diensten leveren op het gebied van DNS Services & DDOS protection. Neustar levert daarvoor tooling om netwerken en websites online te houden. Neustar bestaat ruim 20 jaar en geldt wereldwijd als een van de meest toonaangevende partijen voor het beschermen van “mission critical systemen”. Ruim 11.000 bedrijven en instanties vertrouwen inmiddels op de oplossingen en kennis van Neustar.

Met RedSocks Security voegt CRYPSYS een Nederlands product toe aan het portfolio. RedSocks Security levert Malicious Threat Detection (MTD) oplossingen. Door het combineren van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence is RedSocks in staat om real-time breaches te detecteren. Met deze kennis kan er adequaat gereageerd worden op incidenten. Daarmee biedt RedSocks Security oplossingen die verder gaan dan huidige preventieve maatregelen. RedSocks Security is voor tal van organisaties de manier om te kunnen blijven voldoen aan compliance voorschriften. Door het opslaan van meta-data op forensische wijze wordt er ook voldaan aan eisen gesteld in de GDPR-wetgeving.

Yubico is de derde vendor die aan het CRYPSYS portfolio is toegevoegd. Het inmiddels 10 jaar oude bedrijf heeft een spraakmakende en veel geprezen oplossing waarmee sterke authenticatie en maximale veiligheid op een extreem simpele wijze worden gecombineerd. Dat heeft geleid tot de YubiKey, de fysieke beveiligingssleutel waarmee via USB en/of NFC veilige toegang tot computers, netwerken en online diensten mogelijk wordt. YubiKey wordt inmiddels in 160 landen door meer dan een miljoen users bij ruim 100.000 bedrijven en organisaties ingezet.

CRYPSYS gaat verder

Drie vendoren met verschillende producten en diensten die elk zorgen voor betere bescherming en meer inzichten. Het zijn bewezen oplossingen die voor de meest uiteenlopende organisaties interessant zijn. CRYPSYS gaat als value-added distributeur verder dan met leveren van deze producten. Het zorgt ervoor dat de resellers over de juiste kennis en middelen beschikken elk van de producten optimaal te kunnen inzetten. Daarvoor worden met de vendoren professionele trainingen en supportprogramma’s aangeboden. Bij implementaties kan gerichte ondersteuning worden geleverd door vaste contactpersonen en gekwalificeerde engineers.

Meer weten over deze nieuwe diensten of geïnteresseerd reseller van CRYPSYS te worden? Neem dan contact op met CRYPSYS channel management:
Raymond van Kasteel : +31(0)6 – 198 003 999
Ferencz Jakupcsek: +31(0)6 – 51 263 963

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.