David Ednie keynote spreker op HostingCon 2015 in Amsterdam

WEST CHESTER, Ohio, 2 juli 2015Penton’s ResellerClub, organisator van HostingCon, de belangrijkste cloud- en hosting beurs in de industrie, is erin geslaagd om een tweede gerenommeerde keynote spreker te boeken voor HostingCon Europe’. David Ednie, voorzitter en ceo van SalesChannel Europe, zal de deelnemers meenemen in de wereld van de hybride cloud en uitleggen waarom die het einde betekent voor ‘business as usual’ in de hosting-industrie. Hij zal uitleggen hoe providers zich kunnen aanpassen en voordeel kunnen halen uit deze nieuwe ontwikkelingen door de vooroordelen tegen de adoptie en de noodzakelijke business transformatie te ontzenuwen.

Ednie is een erkend expert op het gebied van go-to-market strategieën in de cloudindustrie, uitvoering en het optimaliseren van de klantbeleving. Hij heeft meer dan 25 jaar internationale zakelijke ervaring in cultureel verschillende markten in Europa, Noord Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Australië.

“We zijn verheugd en trots dat we een alom gerespecteerd lid van de cloud-industrie als keynote spreker hebben op ons tweede die HostingCon event in Europa”, zegt Cheryl Kemp, conferentievoorzitter van HostingCon. “Onze adviesraad is van oordeel in hem een inspirerende spreker te hebben gevonden en ik kijk er echt naar uit om erbij te zijn wanneer hij zijn jarenlange ervaring in de industrie deelt met onze congresdeelnemers.”

De overige programmaonderdelen van het evenement, dat op 22 en 23 september 2015 gehouden wordt in de Passagiersterminal in Amsterdam, zullen vooral gericht zijn op vraagstukken en trends in de cloud- en hosting-industrie.

“HostingCon, dat zich als evenement volledig op de hosting-industrie focust, was de afgelopen jaren steeds weer een opmerkelijke ervaring”, zegt Martin Wielomski, adviserend bestuurslid en directeur Business Development EMEA bij PhoenixNAP. “‘We waren dan ook erg verheugd dat HostingCon zijn bereik buiten de VS wist uit te breiden naar Europa, en voor ons als wereldwijde IT-dienstverlener is de aanwezigheid op een goed georganiseerde beurs van groot belang en stelt dat ons in staat om onze contacten niet alleen in de VS, maar op wereldschaal aan te knopen.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.