Dienstmededeling: binnenkort HITBSecConf en ISP Today is daarbij

hitbgroot3Van 23 tot en met 26 mei wordt in Amsterdam de 7e editie van HITBSecConf, beter bekend als Hack in the Box, gehouden. Wederom in het hartje van de stad, het Krasnapolsky hotel om precies te zijn. ISP Today zal daar aanwezig zijn.

Het lijkt misschien een rare combinatie. Een conferentie waar hacken in de brede zin centraal staat, inclusief CTF en developer hackatons, heeft toch niet direct heel veel raakvlakken met hosting. Dat was in ieder geval onze eerste gedachte. Totdat we het programma nog eens goed doorlazen en zagen welke onderwerpen aan de orde komen. Bijdragen over securing IPv6 (een tweedaagse training) en Docker – KVM-QEMU overtuigden ons dat dit ook voor de hosting en netwerk community wel eens een heel interessante bijeenkomst kan zijn.

Daarom is er op ISP Today eind volgende maand ook over HitB te lezen.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.