Dienstmededeling: Channel BV en Sellair BV beëindigen samenwerking

Mijdrecht/Hilversum, 27 oktober 2015 – De Mijdrechtse ICT-uitgeverij en contentproducent Channel BV en het Hilversumse bureau voor media-exploitatie Sellair BV hebben per 26 oktober 2015 in goed onderling overleg de samenwerking beëindigd.

Channel BV zal voortaan de verkoop van commerciële uitingen in zijn mediatitels weer in eigen beheer voeren. Het gaat daarbij om Connexie, het grootste vakblad voor de telecomsector in Nederland, de ICT-special ICT Update en Telecommagazine, het oudste Nederlandse ICT-vakblad.

Daarnaast heeft Channel BV zijn mediatitel ChannelConnect, een magazine bestemd voor wederverkopers en professionals in de ICT-sector, verkocht aan Sellair BV.

Sellair BV gaat verder als uitgeverij van vakgerelateerde informatie met de mediatitels ChannelConnect, Distributeurs Dossier IT & Telecom, Security Dossier, Datacenter & Cloud Dossier, het VoIP en UC&C Dossier en ISPToday.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.