Dienstmededeling: ChannelConnect en ISP Today media partners van Hacker Hotel

De 2019 editie van Hacker Hotel heeft ChannelConnect en ISP Today als media partners. Beide titels zullen aandacht aan dit unieke Nederlandse event besteden dat van 15 -17 februari in Garderen wordt gehouden.

Door in print en online over Hacker Hotel te schrijven zal een grotere groep hackers, makers en geïnteresseerden worden bereikt.

Het is niet de eerste keer dat ChannelConnect en ISP Today, beide onderdeel van de zelfde uitgever, aan hackers, makers en security issues aandacht besteden. Ze zijn al meerdere jaren als mediapartner aanwezig op de conferenties van o.a. Hardwear.io in Den Haag en HITB in Amsterdam. Daarnaast doen beide titels regelmatig verslag van dealer en partner events waar security het centrale thema is. ChannelConnect is ook nog organisator van de jaarlijkse security summit.

 

(edit: de autocorrect was iets te actief)

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.