Dienstmededeling: ChannelConnect LIVE 2017

In de wereld van vandaag bieden de technologische oplossingen voor samenwerking, communicatie en winstgevend zakendoen die we dagelijks aan de man of vrouw brengen, talloze efficiënte en kostenbesparende mogelijkheden. Zonder dat we daarvoor nog op pad moeten. Dat is in veel gevallen prima, maar juist omdat we elkaar zo vaak ‘online’ spreken is het des te belangrijker om oude en nieuwe zakenrelaties zo af en toe ook persoonlijk te ontmoeten en te spreken.

Meeting platform
Afgelopen jaren hebben we door participatie in diverse evenementen en gesprekken met tientallen leveranciers en bezoekers een formule ontwikkeld die de basis is geworden voor ChannelConnect LIVE, het nieuwe, maar ook vertrouwde meetingplatform voor Telecom en ICT professionals.

Nieuw
omdat ChannelConnect LIVE exclusief wordt georganiseerd door hét kennisplatform voor ICT-businesspartners, ChannelConnect en ISPToday, dé community voor hostingpartners in Nederland.
Vertrouwd
omdat de zomer- en winteredities van ChannelConnect LIVE worden georganiseerd in ‘deFabrique’, de centraal gelegen en uiterst flexibel inzetbare evenementenlocatie in Utrecht met volop gratis parkeerruimte.

Opzet evenement
De Zomereditie 2017 vindt plaats op woensdag 28 juni, de Wintereditie 2017 op woensdag 20 december 2017. Beide events beginnen om 13.00 uur en eindigen om 20.00 uur. Het informeel opgezette programma bestaat uit een korte presentatie over een actueel onderwerp op de centrale beursvloer en daarnaast uit een twaalftal break-out sessies in één van de vele ruimtes die deFabrique rijk is. Rondom deze kennissessies presenteren ruim 40 sponsoren hun laatste nieuwtjes op het gebied van fysieke, online en virtuele oplossingen en diensten. De organisatie verwacht 500+ professioneel betrokken bezoekers.

Kom ook naar hét netwerk event voor de Telecom en ICT‑professionals,
Zien en gezien worden! Inschrijven via deze link

Meer informatie
• 40 sponsoren / business partners
• 500+ bezoekers
• 12 kennissessies
• afsluiten met een beursborrel

Adverteren of sponsoren? klik voor meer informatie

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.