Dienstmededeling – eerste editie ChannelConnect LIVE bijna volgeboekt

Op 28 juni a.s. organiseert Sellair de Zomereditie van ChannelConnect LIVE, het informele én informatieve evenement voor ICT-businesspartners zoals distributeurs, vendoren, resellers en dienstverleners.

De belangstelling vanuit de markt voor dit nieuwe, maar ook vertrouwd aandoende netwerkevenement is groot: bijna alle stands zijn volgeboekt. Met inmiddels 40 deelnemers die ruim 60 merken presenteren zit de grote hal van De Fabrique in Utrecht bijna vol, de laatste opties worden nu afgehandeld op basis van ‘first come, first serve’.

Marcel Molenaar

Keynote-speaker is Marcel Molenaar, Countrymanager Benelux van LinkedIn, die zijn passie voor digitale transformatie, social selling en vertrouwen op het internet met de bezoekers zal delen. Voor efficiënt netwerken en het vinden van potentieel interessante gesprekspartners maken we bij deze eerste ChannelConnect LIVE gebruik van een unieke netwerk app: Handshake. Ons event is opgenomen in de eventlijst, zodat je via www.tryhandshake.com na aanmelding via LinkedIn of Xing net zo gemakkelijk als bij Tinder in contact komt met andere bezoekers met dezelfde interesses.

Er worden meer dan 600 professionele bezoekers/vakgenoten verwacht die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Devices (laptop, pc’s, printing, servers, storage, mobile), Security (software, appliances, managed services), Telecom & VoIP (accessoires,platforms, (hosted) services), Co-lo Datacenters (compute/storagecapaciteit, XaaS diensten), Cloud (hosting en services) en Networking (fysiek en virtueel).

Informatie- en kennisoverdracht vindt niet alleen plaats op de diverse stands, maar ook in de 18 break-outsessies die worden verzorgd door experts van de deelnemende vendoren. In een volgende update zullen we de volledige lijst met exposanten en break-out sprekers opnemen.

Kortom: ChannelConnect LIVE Zomer 2017 is een evenement dat je niet mag missen! Meld je nu aan via deze link.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.