Dienstmededeling ISP Today mediapartner 2017 Brands & Domains conferentie

ISP Today maakt bekend mediapartner te zijn van de Brands & Domains conferentie, die op 2 en 3 oktober in het Kurhaus wordt gehouden.

Brands & Domains is de jaarlijkse conferentie volledig gewijd aan dotBrand register operators en toekomstige aanvragers. Marketeers, merk executives, IE specialisten en beleidsmakers bespreken er opportunities, best practices, onderzoek en analyses.

De doelstellingen van de conferentie zijn:

  • Merken informeren over de bestaande usecases, zodat merken dotBrand toepassen in hun digitale marketing tools landschap.
  • Communicatie- en webbureaus op de hoogte brengen van het potentieel van dotBrand-domeinen.
  • Verhogen bewustwording van het globale programma van dotBrand.
  • Verbinden van digitale marketing en branding experts met het domeinnaam ecosysteem.

Dit is de tweede conferentie van Brands & Domains. Als sprekers zijn reeds bekend Akram Atallah, adjunct-directeur en president, Global Domains Division en Georges Edouard Dias, ex-Chief Digital Officer van l’Oreal. Tijdens de conferentie worden ook de resultaten bekend gemaakt van een SEO wedstrijd door webbureaus, waar ook universiteiten en onderzoekers bij betrokken zijn.

De conferentie is een neutraal en objectief platform om vier hoofdpunten te bespreken:

  • Governance
  • Merk bescherming
  • Klantenervaring
  • Merk Communicatie

Deelnemers zijn, naast leidinggevenden en senior managers van merken en agentschappen vanuit meerdere landen, ook vertegenwoordigers van de registrars en registers. Het biedt een platform voor registrars, registers, marketeers en merkspecialisten om met elkaar merkwaarde te ontwikkelen en te genereren.

ISP Today zal voorafgaand aan de conferentie aandacht aan de onderwerpen besteden. Daartoe zullen enkele van de sprekers worden geïnterviewd en achtergrondartikelen geplaatst. Verder zal er van de tweedaagse conferentie verslag worden gedaan.

Het thema’s van de conferentie zijn voor een breed publiek interessant en bijzonder relevant voor een deel van onze lezers. Inschrijven voor deze bijzondere conferentie kan via deze link.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.