Dienstmededeling: ISP Today mediapartner OCP Regional Summit

Het zal de lezer van ISP Today al zijn opgevallen dat OCP hier hoog op de agenda staat. De redenen daarvoor zijn eerder toegelicht. We volstaan deze keer met de melding dat OCP te belangrijk is om genegeerd te worden.

Om die reden is eerder dit jaar contact opgenomen met de OCP organisatie. Behalve de jaarlijkse grote summits in de VS worden er namelijk ook regionale summits georganiseerd. Voor 2018 zal die in de Amsterdamse RAI plaatsvinden en ISP Today is daar een van de mediapartners van.

Op dit moment zijn er al meer dan een dozijn sponsors van de tweedaagse conferentie bekend. Met een aantal daarvan zal vooraf nog worden gesproken. We hopen met die interviews de lezers duidelijk te maken waarom OCP zo belangrijk is en dat het loont op 1 en 2 oktober naar de RAI te komen om de techniek en de gedachte achter OCP te leren kennen.

De YouTube impressie laat goed zien hoe groot OCP al in de VS en daarbuiten is. Want als je ruim 3.400 bezoekers over de vloer krijgt uit 34 landen dan heb je echt wel iets te bieden. Dat heeft de OCP community dan ook.

The first annual 2018 Open Compute Project (OCP) Regional Summit is interessant en vooral nuttig voor iedereen die in de telecom -en internetsector werkzaam is of daaraan levert. Meer weten: kom in oktober naar de RAI en volg ISP Today. Het programma van de twee dagen staat hier.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.