Dienstmededeling: Sellair B.V. exclusief salespartner HostingCon Europe 2016

screenshotHCEU2016Hilversum 8 februari – Sellair B.V., uitgever van onder andere ChannelConnect, het Datacenter Dossier en ISPtoday heeft ook voor 2016 een exclusieve overeenkomst met Penton, organisator van HostingCon Europe.

De overeenkomst maakt het voor Europese en Nederlandse bedrijven makkelijker deel te nemen als standhouder of sponsor aan dit belangrijke event voor hosting- en datacenterbedrijven. Door het combineren van de inzet en expertise van Sellair en Penton zal de 2016 editie van deze vakbeurs nog meer bezoekers dan 2015 trekken.

HostingCon EU zal dit jaar wederom in Amsterdam plaatsvinden en wel op 11 en 12 oktober.

Sellair B.V. zal de komende periode contact opnemen met bestaande relaties om de mogelijkheden te bespreken. Partijen die geïnteresseerd zijn kunnen nu reeds contact opnemen: Hostingcon@Sellair.nl of 035- 642 3000

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.