Dienstmededeling: Sellair verhuist

Zoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen is er in de afgelopen maanden sinds de overname van ChannelConnect door Sellair het nodige veranderd. En dat is goed, want veranderen is noodzakelijk om in de markt van vandaag en morgen relevant te zijn en te blijven. Als ‘kennisplatform voor ICT business partners’ veranderen wij mee met de markt.

Dat betekent voor ons als eigenaar van ChannelConnect, de daarmee verbonden gespecialiseerde dossiers (Distributie, Datacenter & Cloud, Securityt, VoIP en UC&C) en de community-site ISPToday dat onze rol verandert. Van uitgever worden we ‘multimediaal dienstverlener’ waarbij het verspreiden van kennis – nog steeds dé machtsfactor in handel en industrie – centraal blijft staan. Via een groot aantal gedifferentieerde kanalen – print, mail, social media, events en service-platforms – maar wel in onderlinge samenhang, helpen we als ‘business accelerator’ onze partners om zich te profileren en hun zakelijke doelstellingen te realiseren.

Verandering betekent ook dat we ons bestaande aanbod actualiseren en restylen, maar ook gaan verbreden met nieuwe vormen van dienstverlening, zoals onze samenwerking met het white-paperplatform Xperwise en het lead-generatieplatform ITengage.

Om al die extra activiteiten en ambities te kunnen waarmaken hebben we wel meer ruimte nodig. Die hebben we gevonden: per 1 februari verhuizen we naar een twee keer zo grote kantoorruimte op de begane grond op ons bestaande adres.

Je bent van harte welkom op de koffie of de thee in ons nieuwe kantoor. Zo kan je kennis maken met de mensen ‘achter de schermen’, onze redactieleden betere leren kennen, en natuurlijk ook met ons van gedachten wisselen over de manier waarop wij je business optimaal kunnen ondersteunen. Met een uitgebalanceerde, geïntegreerde marketingcommunicatiemix die zorgt voor optimaal rendement van je marketing inspanningen. Je business is ónze business, en dat bewijzen wij graag.

Een afspraak is zo gemaakt!

Sellair B.V.|Arendstraat 41|1223 RE Hilversum|Postbus 145|1400 AC Bussum|tel: 035 – 642 3000

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.