Dienstmededeling: Vraag nu uw gratis toegangspas voor HostingConEurope ’16 aan!

 

Eu-HC2106-630415ISPToday en ChannelConnect nodigen u graag uit om HostingCon Europe 2016 gratis te bezoeken als onze gast.

Elk jaar is HostingCon Europe gericht op de ontwikkelingen, trends en wetgeving die ook úw business raken. Wees erbij om de allerlaatste informatie over veranderende marktomstandigheden te krijgen en te leren hoe u de uitdagingen in de Europese markt het best kunt aanpakken.

U leert ook waardevolle sales- en marketing tactieken om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren en uw business te laten groeien.

Daarnaast kunt u netwerken met de ruim 1.000 deelnemers vanuit de hele wereld en kennismaken met nieuwe producten en diensten op de beursvloer,

Klik op deze link om u gratis aan te melden en gebruik code HC3.

NB: U komt in aanmerking voor een gratis toegangspas als u werkzaam bent voor een IT-bedrijf in één van de volgende sectoren: hosting provider, cloud provider, MSP, VAR/reseller, datacenter / colocation provider of telco. Fabrikanten / leveranciers dienen entree te betalen – Klik hier voor betaalde aanmelding. Het kosteloze aanbod geldt alleen voor nieuwe aanmelders.

Jamie Woodruff, Europe’s #1 Ethical Hacker, zal op de eerste dag van HostingCon Europe 2016 als Keynote Speaker zal optreden.

Ontmoet meer dan 1.000 collega’s uit de hosting, datacenter en cloud industrie en het IT-kanaal om samen te netwerken, te leren en te groeien op 11 en 12 oktober 2016 in Amsterdam.

Geïnteresseerd in sponsoring:
Eric Luteijn – uitgever van ChannelConnect en ISP Today
+31 35 642 3000
eric@channelconnect.nl

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.