Dienstmededeling: Zaken doen in België en Luxemburg – ISPtoday helpt!

logocloudcompbeluxSellair B.V., eigenaar van ISPtoday, maakt bekend salespartner voor Nederland te zijn van het Cloud Computing & Datacenter Forum Belux.

Op deze eendaagse beurs, die op 17 november in Brussel wordt gehouden, zullen 50 sprekers via meerdere tracks Belgische en Luxemburgse ondernemers informeren over de mogelijkheden die cloudcomputing biedt.

Nederlandse aanbieders van cloud- en datacenterdiensten zijn van harte welkom op deze beurs. Voor hen is het een uitgelezen kans on contact te komen met veel potentiële klanten uit België en Luxemburg.

De collega’s van Sellair vertellen graag over de mogelijkheden van sponsoring en beursstands op het grootste event van zijn soort dat ooit in België en Luxemburg is gehouden.

Meer weten? Bel 035-7630670 of mail Eric.Luteijn@sellair.nl

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.