Ingezonden mededeling: Hoogwaardige Dark Fiber nodig – en dan?

relinet-20160711Dark Fiber geldt als de meest voor de hand liggende mogelijkheid datacenters en bedrijfsnetwerken op een veilige en betrouwbare manier te ontsluiten. Of het gaat om nieuwe of additionele capaciteit, zoals bij elke infrastructuur zul je eisen moeten stellen aan oplevering, kwaliteit en support. Het maakt daarbij uit in welke regio je je bevindt, want het aantal aanbieders dat echt landelijke dekking kan bieden is ook in Nederland beperkt.

Een groeiend aantal ondernemers kiest daarbij voor Relined, een dochteronderneming van ProRail en TenneT. Door sinds 2003 dit type verbinding aan de zakelijke markt te leveren is het inmiddels uitgegroeid tot dé Dark Fiber leverancier van Nederland. Relined beheert en levert de overcapaciteit van het landelijke netwerk van de moederbedrijven. In een aantal stedelijke gebieden, waaronder Amsterdam, is er tevens in de stadskernen een eigen netwerk aanwezig. De fijnmazigheid van het gehele netwerk wordt constant vergroot, onder andere door de intensieve samenwerking met lokale partijen zoals BRE, Breedband Delft, CAI Harderwijk, CNG, Glaslokaal, TReNT en Vitrumnet,. Het resultaat: landelijke dekking in combinatie met lage dempingen en een hoge beschikbaarheid van 99,9%.

Zaken doen met Relined betekent zaken doen met een Nederlands bedrijf, dat heldere contracten en een scherpe SLA levert en waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.  Ook die onderdelen van de dienstverlening dragen bij aan de groei van het bedrijf uit Vianen.  Weten waar u het netwerk van Relined kunt gebruiken?  – doe de postcode check of neem direct contact met ze op!

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.