Ingezonden mededeling: ThreadStone zoekt Hosters en Webdevelopers

ThreadStone is een Nederlandse onderneming die sinds 2014 op de markt is met een cloud based online scanner waarmee websites, netwerken en systemen kunnen worden gecontroleerd op online veiligheid. De dienst is al meermaals in de prijzen gevallen. Het is tevens onderdeel van nationale campagnes, opgezet als Publiek-private samenwerking door de overheid en het bedrijfsleven om het MKB veiliger online te krijgen.

De eerste periode heeft ThreadStone voornamelijk ingezet op het werven van partners onder externe beheerders van netwerken en kantoor automatiseerders. Op basis van voortschrijdend inzicht en respons uit de markt is de beoogde groep partners nu ook uitgebreid met hosters en webdevelopers. De eerste deals met dit type bedrijven is inmiddels gesloten, maar ThreadStone vindt dat nog niet genoeg. René van Etten: “De security awareness in het MKB moet echt stukken hoger, dat is een doel van de overheid en daarvoor zijn er campagnes zoals Veilig Zakelijk Internetten. Wij doen mee aan die, en vergelijkbare, acties en zien dat de opvolging ervan veel beter kan. Security is niet een eenmalig meting en daarna ben je klaar. De frequentie moet omhoog, daar is onze dienst ook voor bestemd. Wij leveren echter alleen via partners, want het controleren van de security leidt in 99 van de 100 gevallen tot acties en daarvoor zijn specialisten nodig die toegang tot de klantlocaties, systemen en netwerken hebben. Voor onze partners zelf is er dus ook veel te winnen!”

Van Etten: “Onze ThreadScan werkt onafhankelijk, controleert op meer dan 70.000 bekende kwetsbaarheden en geeft de webdeveloper de mogelijkheid om zijn opdrachtgever te laten zien dat hij goed werk oplevert, beter voldoet aan de wetgever (compliancy) en dat aandacht voor security gewoon regelmatig nodig is. Voor hostingproviders met unmanaged services is het een zinvolle aanvulling op de e-mail en AV scanning. Het levert tal van inzichten waarmee specialisten bij de klant direct aan de slag kunnen en voor onze partners levert het – naast eenvoudige extra marge – een cross-sell mogelijkheid van consultancy, maar ook bijvoorbeeld SSL certificaten, Ddos protectie diensten en online backup oplossingen op. Daarnaast helpt het ook nog eens in het verlagen van de abuse!”

Voor meer informatie over de ThreadScan en hoe deze aan de eigen dienstverlening kan worden toegevoegd dienst neem contact op met ThreadStone Cybersecurity in Den Haag

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.