ISPtoday overgenomen door Sellair B.V.

Hilversum, 13 april 2015, – ISPtoday, het Nederlandse platform voor ISP professionals, is met ingang van deze maand officieel onderdeel van Sellair B.V. Sinds de oprichting, vier jaar geleden door Dave Aaldering, heeft ISPtoday een eigen positie verworven. Het blog geniet bekendheid als platform waar wordt geschreven door én voor internet service providers.

Tijdens de jaarlijkse ISP kartcompetitie afgelopen weekend, een event dat ooit aan de wieg stond van ISPtoday, heeft de symbolische overdracht van het blog plaatsgevonden. Reden voor Aaldering ISPtoday over te dragen aan Sellair is dat het exploiteren van een succesvol blog voor een community die volop in beweging is lastig te combineren viel met zijn corebusiness, het leveren van ICT diensten.

Voor Sellair B.V. is ISPtoday meer dan een uitbreiding van het portfolio. Voor de doelgroep die met het blog wordt bediend waren het Datacenter & Cloud Dossier, Distributeurs Dossier, Security Dossier en Channel Connect al relevant.

De formule van ISPtoday biedt additionele mogelijkheden deze groep nog beter en gerichter te informeren. Eric Luteijn van Sellair: “ISPtoday kent een hechte lezersgroep en is voor insiders al geruime tijd bekend. Het team van Aaldering heeft daar een knappe prestatie neergezet. Het is nu aan ons de lezersgroep te vergroten en te blijven voorzien van informatie uit een markt die zich in hoog tempo blijft ontwikkelen”.

ISPtoday zal dus aandacht blijven besteden aan alle relevante ontwikkelingen op de Nederlandse markt voor ISP’s, met als focus B2B en B2G. Nieuws, achtergronden en opinies worden op werkdagen om 08:30 gepubliceerd. Andere berichten verschijnen ‘s middags om 12:30. Rashid Niamat, die in een eerder fase al bij ISPtoday was betrokken, zal als chef-redacteur toezien op de kwaliteit van de aangeleverde artikelen en eigen bijdragen leveren.

________________________________

Voor meer informatie:

Sellair BV
Arendstraat 41
1223 RE Hilversum
Tel 035 642 3000
Eric Luteijn – 0653 510 690

www.sellair.nl
www.channelconnect.nl
www.distributeursdossier.nl
www.isptoday.nl

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.