Marcel Molenaar, LinkedIn: ‘Haal eruit wat erin zit!

De openingskeynote van ChannelConnect LIVE op 28 juni a.s. in de Fabrique in Utrecht zal worden verzorgd door Marcel Molenaar, Country Manager van LinkedIn Nederland. Hij legt in het kort uit waarom je dit belangrijke channelevenement niet mag missen en hoe je met praktische tips de kracht van sociale netwerken optimaal kunt benutten.

“In het tijdperk van de digitale transformatie zijn het op- en uitbouwen van vertrouwensrelaties een steeds belangrijker ingrediënt voor zakelijk succes,” zegt Molenaar. “IT- en technisch geschoolde professionals en bedrijven vormen een belangrijke doelgroep voor LinkedIn. Met 7 miljoen actieve leden is LinkedIn het belangrijkste sociale netwerk van ons land. Een groot deel van het verkeer op websites van bedrijven komt via LinkedIn, dat een echte ‘traffic driver’ is.”

(zie Channel Connect voor het gehele artikel en gratis aanmelden)

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.