Microsoft Dynamics CRM Online kansen voor Office 365 partners

CCE-banner-AANMELDEN-336-x-280-pxTijdens het Copaco Cloud Event zal Microsoft in twee break-out sessies uitgebreid stilstaan bij ‘de cross-sell van Office 365 naar CRM Online’ en hoe die cross-sell mogelijk te maken.

Veel partners hebben Office 365 partner inmiddels omarmd en weten hoe ze de toegevoegde waarde ervan over kunnen brengen op hun klanten. Een volgende stap is dat partners ‘opschalen’, niet alleen door het binden van meer klanten aan het Office 365-platform, maar ook door het verkopen van online diensten die nauw integreren met Office 365. Microsoft laat tijdens de break-out sessies op het Copaco Cloud Event zien hoe partners, samen met Microsoft, Copaco Nederland en andere partijen, deze cross-sell kunnen maken met CRM Online. Zo kunnen partners niet alleen méér verkopen, maar vooral hun klanten een volwaardige oplossing bieden op het gebied van productiviteit.

René van der Vlugt, Business Group Lead van de Microsoft Office Division (MOD) bij Microsoft Nederland: “Office 365 is slechts een eerste stap. Zeker in het mkb liggen er nog enorme kansen als je als partner ook de stap maakt naar bijvoorbeeld Microsoft Dynamics CRM Online en SharePoint Online. Wij stoppen al onze marketing efforts in de cloud en bieden partners onder andere veel trainingsmateriaal om de businesstransformatie die zij moeten ondergaan mogelijk te maken. Partners kunnen op een ongoing basis rekenen op ondersteuning vanuit zowel Microsoft als Copaco.”

Aanmelden voor de break-out sessie van Microsoft kan via het registratieformulier op www.copacocloudevent.com.

Over het Copaco Cloud Event 2015
Het Copaco Cloud Event 2015 vindt plaats op donderdag 8 oktober aanstaande in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing. Het thema van deze editie is ‘Challenge the Future Together’. Het Copaco Cloud Event is gratis toegankelijk voor alle IT-dienstverleners in Nederland.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.