Oproep nominaties Internet Innovatie Award 2018

De Internet Society Nederland roept jou op om personen, organisaties of projecten te kandideren voor de ISOC Internet Innovatie Award 2018. De prijs is bedoeld voor vernieuwende en belangwekkende initiatieven op internetgebied van eigen bodem. Een vakjury zal de Award uitreiken tijdens de Internet Nieuwjaarsbijeenkomst op 11 januari 2018 te Amsterdam.

De Internet Innovatie Award is een teken van grote maatschappelijke waardering voor prestaties ter verbetering van het internet en het gebruik ervan. De vijf voorgaande edities van de ISOC Internet Innovatie Award waren een groot succes. De prijswinnaar van het afgelopen jaar is Totem Open Health, open source wearable technologie voor innovatie in de zorg.

Aanmelden
Jezelf of een ander nomineren kan tot 17 december 2017. De uitreiking vind plaats op 11 januari 2018, tijdens de ISOC nieuwjaarsborrel. De jury zal medio december bekend gemaakt worden op www.isoc.nl. Voor het volledige regelement verwijzen we je door naar https://awards.isoc.nl.
Nominatie: https://awards.isoc.nl/innovatie/nomineren.html

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.