Penton’s ResellerClub presenteert HostingCon Europa

Congres & beurs keren voor het tweede jaar terug naar Amsterdam; registratie geopend

West Chester, Ohio, 29 juni 2015 – De verkoop van toegangskaarten voor Penton’s tweede jaarlijkse door ResellerClub georganiseerde HostingCon Europa is gestart. Het evenement zal plaatsvinden op 22 en 23 september in Passagiersterminal in Amsterdam.

Het evenement van vorig jaar trok ruim 400 bezoekers en exposanten uit Europa, Noord-Amerika en Azië. De conferentie en beurs van dit jaar krijgt belangrijke ondersteuning van een aantal prominente bedrijven, waaronder R1Soft, goMobi, SolarFlare, Duda, Weebly en soshlr.

“Na een succesvolle start in 2014 hebben we dit jaar nog een aantal zaken verbeterd,” vertelt Andy Grider, Marketing Manager bij Penton. “Zo hebben we interactieve rondetafel-discussies toegevoegd voor een hands-on benadering bij kennis-sessies. Netwerken wordt nog makkelijker door de toevoeging van een e-mail functionaliteit aan HostingCon Connect, waardoor deelnemers voorafgaand aan de conferentie contact met elkaar kunnen leggen. Ook staat het WHIR Netwerk Evenement gepland voor de laatste dag van de conferentie: de ideale manier om het evenement af te sluiten en om extra netwerkmogelijkheden te benutten.”

“Onze ervaringen afgelopen jaar in Amsterdam waren zeer positief en lieten geen enkele twijfel bestaan dat we de editie van 2015 absoluut weer moeten organiseren in dezelfde stad! “ aldus Shridhar Luthria, General Manager & Business director bij ResellerClub. “De mantra van het evenement blijft ‘Leren, Netwerken en Groeien’ en we kijken er naar uit om te zien hoeveel vooruitgang we het afgelopen jaar hebben geboekt en welke nieuwe, spannende ontwikkelingen er momenteel gaande zijn.” Ga voor meer informatie over de door ResellerClub georganiseerde HostingCon Europa naar http://europe.hostingcon.com.

OVER HOSTINGCON
HostingCon is de belangrijkste industrie-conferentie en vakbeurs voor hosting- en cloud providers. De conferentie verbindt de industrie, inclusief hosting- en cloud providers, MSP’s, ISV’s en andere leveranciers van internetinfrastructuur die van het internet gebruik maken om te netwerken, te leren en te groeien. HostingCon is een evenement van Penton. Voor meer info over HostingCon, bezoek www.HostingCon.com.

OVER RESELLERCLUB
Het ResellerClub platform vertegenwoordigt een aantal van de grootste web hosters, domein resellers, webdesigners en technologie consultants ter wereld. ResellerClub levert uitbreidbare en veilige gedeelde hosting, reseller hosting, VPS-oplossingen, dedicated servers, beheerde servers alsook tal van producten voor de beveiliging van websites, in aanvulling van een groot aanbod gTLD’s, ccTLD’s, nieuwe gTLD’s en andere essentiële producten voor internetpresence & website security.

Huidige partners: meer dan 200.000 wereldwijd
Ondersteunde domeinen: Meer dan 5 miljoen
Server locaties: VS, Ver. Koninkrijk, India, Hong Kong, Turkije
Aantal medewerkers: 100+

OVER PENTON
Penton stimuleert elke dag opnieuw de prestaties van meer dan 18 miljoen professionals wereldwijd. Ze doen beroep op ons op het gebied van onder meer inzicht en visie, informatie, data- & workflow tools hulpmiddelen om belangrijke zakelijke beslissingen te onderbouwen; netwerken & communities om hen in contact te brengen met branchegenoten en partners; en marketingdiensten om hun zakelijke prestaties te stimuleren en voor rendement te zorgen. Penton is een groeiend bedrijf met een trackrecord van sterke prestaties en successen dat wordt ondersteund door zijn mede-eigenaars: MidOcean Partners en U.S. Equity Partners II, een investeringsfonds dat wordt ondersteund door Wasserstein & Co., LP.
Voor aanvullende informatie over het bedrijf en zijn activiteiten: www.penton.com.

###

MEDIA CONTACT:
Andy Grider
Marketing Manager
HostingCon
+01.513.322.4785
andy.grider@penton.com

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.