Persbericht: Catch up 2tCloud platform & partnerprogramma

CCE-banner-COPACO-PLAZA-336-x-280-pxDe laatste maanden is het 2tCloud platform van Copaco in hoog tempo geëvolueerd. Nieuwe diensten en datacenters, ruimere ondersteuning voor (nieuwe) 2tCloud partners en een uitgebreid partnerprogramma om gezamenlijk business te genereren zijn hiervan enkele voorbeelden. In de 2tCloud break-out sessies op het Copaco Cloud Event brengt Copaco haar resellers op de hoogte van de meest recente en belangrijkste ontwikkelingen.

Het 2tCloud platform is continu in ontwikkeling en biedt steeds meer functionaliteit. De 2tCloud sessies geven een goed beeld over zowel de technische ontwikkelingen op het gebied van nieuwe diensten, datacenters en het control panel, als commerciële ontwikkelingen op het gebied marketing- en salesondersteuning.

Rick van den Hoogenhof, Portfolio Manager Cloud Services bij Copaco: “Er valt zo ontzettend veel uit het 2tCloud platform te halen, waarvan partners bij de start vaak niet op de hoogte zijn. We merken dat onze partners waarmee we vanaf het begin veel schakelen over hun technische wensen, hun commerciële propositie met bijpassende clouddiensten en het gebruik van het platform, het succesvolst zijn en veel omzetgroei laten zien. Daarom hebben we onder de noemer van ‘partner enablement’ verschillende activiteiten ontwikkeld, zoals trainingen, ondersteuning bij control panel inrichting, portfoliobepaling en marketing- en salesactiviteiten ter bevordering van hun business. Tijdens de verschillende 2tCloud sessies praat ik huidige en potentiële partners bij over alle ontwikkelingen, zodat we daarna hopelijk onze samenwerking kunnen intensiveren met als doel hun succes in de cloud te vergroten.”

2tCloud organiseert twee verschillende break-out sessies tijdens het Copaco Cloud Event: ‘Naar de cloud in vier stappen’ en ‘Update sessie 2tCloud’. Aanmelden voor deze sessies kan via het registratieformulier op www.copacocloudevent.com.

Over het Copaco Cloud Event 2015
Het Copaco Cloud Event 2015 vindt plaats op donderdag 8 oktober aanstaande in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing. Het thema van deze editie is ‘Challenge the Future Together’. Het Copaco Cloud Event is gratis toegankelijk voor alle IT-dienstverleners in Nederland

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.