Persbericht: Cloudian introduceert referentiearchitectuur voor object storage op basis van Lenovo

cloudianscreen-630370AMSTERDAM, 9 oktober 2015 – Cloudian, Inc., de leverancier van hybride cloud-oplossingen voor slimme gegevensopslag, introduceert samen met Lenovo een speciale referentiearchitectuur. Deze combinatie van Cloudian HyperStore en de hardware en software van Lenovo levert een betrouwbare configuratie op voor sterk gedistribueerde zakelijke opslag. De softwareoplossing Cloudian HyperStore voorziet in uiterst schaalbare gedistribueerde opslag. De capaciteit kan worden opgevoerd van terabytes naar honderden petabytes.

Cloudian HyperStore is gecertificeerd voor sterk gedistribueerde zakelijke opslag in combinatie met:

  • o Lenovo System x3650 M5- en Lenovo ThinkServer RD650-servers
  • o RHEL 6.x en Lenovo CentOS 6.x
  • o Lenovo RackSwitches, waaronder de modellen G8124E, G8264, G7028 en G8052

“De combinatie van Cloudian HyperStore en de hardware van Lenovo resulteert in een unieke oplossing voor cloud-opslag die volledig voldoet aan de eisen van Amazon S3. Deze configuratie biedt een uitgebreid functiepallet voor het beheer van beleidsregels en dynamische opties voor het onderbrengen van gegevens in uiteenlopende opslaglagen”, aldus Fred Smith, vicepresident OEM Sales & Corporate Development bij Cloudian. “Deze gecertificeerde combinatie van producten van Lenovo en de software defined storage van Cloudian stelt bedrijven in staat om flexibeler te opereren en snel in te springen op nieuwe zakelijke behoeften.”

Cloudian HyperStore is de enige hybride oplossing voor cloud-opslag die volledig voldoet aan de eisen van S3 en ondersteuning biedt voor multi-tenantomgevingen en meerdere datacenters. HyperStore biedt een eenvoudige manier om een functierijke, met Amazon S3 compatibele oplossing voor cloud-opslag op locatie te ontwikkelen. Dit is mogelijk met standalone software of met volledig geïntegreerde Cloudian HyperStore-appliances. HyperStore biedt onbeperkte schaalbaarheid, volledig geautomatiseerde data tiering en ondersteuning voor alle S3-toepassingen, allemaal achter de firewall.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.