persbericht: Commvault introduceert Commvault IntelliSnap for NetApp

commvaultlogo200x100Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, introduceert Commvault IntelliSnap® for NetApp, een nieuwe array-based oplossing voor snapshotmanagement, die databeveiliging voor NetApp-klanten versimpelt. Commvault IntelliSnap for NetApp vervangt NetApp SnapProtect® en geeft klanten de mogelijkheid om uit te breiden naar het volledige aanbod van databeveiligingsoplossingen van Commvault. Daarnaast wordt de klantsupportafdeling van Commvault verantwoordelijk voor de ondersteuning voor deze oplossing. Commvault IntelliSnap for NetApp is per direct beschikbaar voor klanten en versimpelt snapshotmanagement van NetApp-opslag-arrays voor alle bedrijfkritische applicaties. Daardoor wordt volledige application recovery mogelijk zonder de noodzaak voor complexe scripts en handmatige processen. Door high-speed snapshotkopieën en disk-to-diskreplicaties te combineren met traditionele processen voor tapeback-ups in één enkele oplossing, krijgen klanten de mogelijkheid om databeveiliging te accelereren en om strategieën af te stemmen op kosten, compliance en recovery-doelen.

Door deze uitgebreide samenwerking van Commvault en NetApp kunnen NetApp en zijn partners de Commvault IntelliSnap for NetApp-oplossing in één transactie aan klanten verkopen in combinatie met NetApp-opslag. Daarnaast is er de mogelijkheid om eenvoudig Commvault-softwaremodules toe te voegen aan zowel bestaande als nieuwe NetApp-klantomgevingen.

“In combinatie met de innovaties die zijn ingebouwd in clustered Data ONTAP, levert Commvault IntelliSnap for NetApp voor onze klanten uitzonderlijke prestaties en beschikbaarheid bij de overgang naar de hybride cloud”, zegt Tim Russel, vicepresident productmanagement Data Fabric Group van NetApp. “Ons partnerecosysteem en de samenwerking met bedrijven als Commvault zorgen voor geïntegreerde oplossingen en diensten die het onze klanten mogelijk maken hun data te beschermen op zowel hun on-premise- als hun cloudinfrastructuren tegen optimale prestaties en minimale kosten.”

“Commvault IntelliSnap for NetApp levert klanten hoogwaardig snapshotmanagement afgestemd op hun NetApp-omgeving, één punt waar ze terechtkunnen voor support en toegang tot het volledige, geïntegreerde aanbod van Commvault-oplossingen”, zegt Ralph Nimergood, vicepresident Worldwide Channels & Alliances van Commvault. “We zijn ervan overtuigd dat ons uitgebreide partnership met NetApp ons vooruithelpt en aantoont dat we gedreven zijn om voor klanten meer mogelijk te maken met innovatieve technologie en goede ondersteuning. We werken al lange tijd samen met NetApp en verwachten dat deze uitgebreide samenwerking beide bedrijven groeimogelijkheden geeft, en onze klanten tegelijkertijd een verhoogde kwaliteit garandeert.”

De gezamenlijke aankondiging met NetApp volgt op de recente aankondiging van Commvaults nieuwe generatie van geïntegreerde oplossingen, waaronder softwareproducten en het Commvault Data Platform, en diensten die klanten helpen bij het omgaan met de toenemende uitdagingen die komen kijken bij het managen van data en informatie in snel veranderende, wereldwijde, zakelijke omgevingen. De samenwerking tussen Commvault en NetApp bouwt voort op het succes van de Commvault Backup Appliance met NetApp, die Commvault-software met NetApp E-Series-opslag combineert om een doelgerichte, voorgeconfigureerde databeveiligingsoplossing te leveren.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.