persbericht: Copaco breidt portfolio uit met Commvault

Copaco breidt per direct haar portfolio uit met de producten en software maintenance van Commvault, specialist in enterprise dataprotectie en informatiemanagement. Hierdoor voert Copaco nu een nog breder portfolio op het gebied van back-upoplossingen.

Commvault is specialist op het vlak van data- en informatiemanagement. Het helpt bedrijven bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne dataomgevingen. Met oplossingen en diensten die door een netwerk van partners en serviceproviders worden geleverd, beschikt Commvault over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie, archivering en het synchroniseren en delen van bestanden.

Commvault wordt geprezen door zowel klanten als derde partijen om haar technologische visie, innovatie en het vervullen van haar rol als onafhankelijk en betrouwbaar expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of andere zakelijke verborgen agenda’s, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault, zowel on-premise als in abonnementsvorm, op verschillende mobiele platforms en in de cloud,

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: “Wij zijn er trots op Commvault aan ons portfolio te mogen toevoegen. Business partners kunnen bij ons niet alleen de softwareoplossingen van Commvault afnemen, maar de technische consultants kunnen ook support bieden bij implementaties en trainingen. Dit maakt Commvault ook interessant voor kleinere partners, die niet altijd over de tijd en middelen beschikken om deze kennis te bemachtigen.

Rens Koopman, country manager Benelux bij Commvault: “Commvault heet Copaco van harte welkom als distributeur voor Commvault in Nederland. Wij willen onze oplossingen in de breedte kunnen aanbieden, wat nu mogelijk is dankzij het uitgebreide netwerk van Copaco. Deze nieuwe samenwerking is van belang om, naast het enterprise-segment, ook voet aan de grond krijgen in het midmarket kanaal. Wij versterken elkaar: ons portfolio sluit optimaal aan bij het portfolio van Copaco en voor Commvault is het de perfecte ondersteuning van het partnernetwerk. Wij kijken dan ook uit naar een positieve samenwerking.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.