Persbericht Dag van de Domeinnaam op 7 juni 2018

Thema : De toekomst van de domeinnaam

Houten, 28 mei 2018 – Heeft de domeinnaam nog wel een toekomst? Dat is de centrale vraag die tijdens de Dag van de Domeinnaam centraal staat. Trendwatchers en experts uit de branche delen hierover hun visie. Tijdens de Dag van de Domeinnaam worden eveneens de prestigieuze RegiStar Awards uitgereikt, waarvoor momenteel gestemd kan worden.

De Dag van de Domeinnaam is hét jaarlijkse event van de Vereniging van Registrars (VvR) waar .nl registrars, hostingbedrijven en andere branchegenoten elkaar ontmoeten en debatteren over domeinnamen, internetontwikkelingen, techniek, security en andere gerelateerde actualiteiten.

Het centrale thema in 2018 is “De toekomst van de Domeinnaam”. Ligt er een mooie toekomst in het verschiet dankzij de introductie van nieuwe TLD’s zoals .shop? Of zorgt de sterke invloed van Google en Facebook ervoor dat domeinnamen minder belangrijk zijn? Gaat blockchain de branche definitief veranderen? De middag wordt gevuld door een aantal boeiende sprekers die hierover hun mening geven. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie en een walking diner.

Stemmen voor RegiStar Awards

De RegiStar Awards worden sinds 2015 uitgereikt tijdens de Dag van de Domeinnaam. De Awards worden toegekend aan organisaties of personen die een belangrijke rol hebben gespeeld voor het .NL domein. Tot 31 mei 2018 kan iedereen zijn stem uitbrengen op de genomineerden.

Uitnodiging voor deelname Dag van de Domeinnaam

Registrars, branchegenoten, hostingbedrijven en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om aan het event deel te nemen.

Datum : 7 juni 2018
Tijd : 14:00 – 20:00
Locatie : Het Spoorwegmuseum Utrecht
Aanmelden & programma : dagvandedomeinnaam.nl

Over de Dag van de Domeinnaam en de VVR

De Dag van de Domeinnaam wordt sinds 2014 georganiseerd door de Vereniging van Registrars (VvR). De VvR verenigt meer dan 1.000 zelfstandige registrars van het Nederlandse .nl domein in een unieke club die bestaat uit een bundeling van de individuele kwaliteiten van haar leden. De VvR verbindt deze registrars, waarmee de kennis en ervaring over domeinen samenkomt en gedeeld kan worden. De VvR behartigt daarmee proactief de belangen van haar leden.

Voor meer informatie kunt u terecht op dagvoordedomeinnaam.nl.

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.