Persbericht: Dell introduceert het Dell Hybrid Cloud System for Microsoft

Dell-Microsoft-Hybrid-CloudOp Dell World heeft Dell een nieuwe oplossing laten zien, die de weg naar de cloud voor organisaties moet vereffenen.

Het Dell Hybrid Cloud System for Microsoft is de eerste geïntegreerde, modulaire oplossing voor de hybride cloud. Het biedt eenvoudige, geautomatiseerde installatie en onderhoud, een unieke betaaloplossing en geeft organisaties de controle over hun hybride cloud-omgevingen.

Op het evenement heeft Dell ook nieuwe cloud-oplossingen voor verschillende workloads en gebruiksscenario’s geïntroduceerd, waaronder Dell Administrator for Office 365 en Dell Foglight for Virtualization 8.3. Het bedrijf heeft met zijn cloud-oplossingen bovendien een aantal mijlpalen bereikt. Zo is het Dell Cloud Clinical Archive inmiddels het grootste cloud-gebaseerde, onafhankelijk van aanbieders medische archief. Het beheert zo’n tien miljard afbeeldingen en 100 miljoen medische studies.

(dit is een beknopte Nederlandse versie van het Engelse persbericht)

 

 

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.