Persbericht: Distology Nederland – Workplace by Facebook

Distology is verheugd om het partnership met Workplace by Facebook, een enterprise collaboration tool, formeel bekend te kunnen maken. Dankzij deze samenwerking kunnen partners en resellers van Distoloy next-generation technologie met ongekend gebruikersgemak aanbieden die de communicatie, bedrijfscultuur en workflows bij hun klanten voorgoed verandert.

Distology is een ‘market enabler’ die technologische innovatie combineert met service innovatie. Wij werken samen met een aantal belangrijke disruptieve vendoren op het gebied van security en cloud om hen en ons netwerk van proactieve partners in staat te stellen hun klanten beter van dienst te zijn.

“Workplace by Facebook is een belangrijke representant van geavanceerde cloud technologie waarop onze toekomstige business en die van onze partners wordt gebouwd. De diepe integratie van Workplace met ISV’s zoals Okta gaat ons helpen om de manier waarop communicatie, collaboratie en compliance in organisaties van iedere omvang en in in iedere sector opnieuw vorm te geven,” zegt Kees van Kempen, Managing Director van Distology Nederland bv.

“We zijn bijzonder blij met het partnership met Distology – het is precies wat we nodig hebben om onze aanwezigheid in het kanaal uit breiden,” vult Geoff Perfect, director online and channel van Workplace by Facebook aan.

Een eerste prioriteit van Workplace is om de toegevoegde waarde voor eindklanten te vergroten en ervoor te zorgen dat channelpartners heel succesvol en winstgevend zaken kunnen doen. Ben je al een partner met ervaring in digitale transformatie die graag lange termijnrelaties met toegevoegde waarde voor zijn klanten opbouwt en al  SaaS producten zoals Office365, G-Suite en Okta ondersteunt, dan is Workplace een ideal platform voor je.

“We zijn superenthousiast om samen te werken met Workplace by Facebook in de UK en de Benelux en we doen een serieuze investering om het kanaal te ondersteunen… er komen spannende tijden aan, zo concludeert Van Kempen, Managing Director at Distology Nederland bv.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.