Persbericht: Distology tekent distributieovereenkomst met Kenna Security

30-01-2019 Distology zet volgende stap in Europese groeistrategie met distributieovereenkomst met Kenna Security, marktleider in voorspellende cyber-risico’s.

Distology is een market enabler die technologische innovatie verbindt met service innovatie. Wij werken samen met een aantal belangrijke disruptieve vendoren op het gebied van security en cloud om hen en ons netwerk van proactieve partners in staat te stellen hun klanten beter van dienst te zijn. Door de samenwerking met Kenna Security de klanten van Distology resellers betere, snellere en nauwkeuriger beslissingen nemen met betrekking tot het risicoprofiel van hun organisatie. Kenna Security kan daarbij profiteren van Distology’s MSP Platform, OnePortal, waarmee MKB-organisaties ‘enterprise grade’ technologie beschikbaar krijgen tegen concurrerende prijzen.

“Succesvol risicomanagement  vraagt om meer dan technische kennis van security alleen, het vraagt organisaties om te overwegen wat ze in hun omgeving waarnemen met als doel om risico’s te meten en prioriteiten te bepalen,” zegt Kees van Kempen, Managing Director bij Distology Nederland. “Kenna’s cloud-gebaseerde oplossing past helemaal binnen de innovatieve en collaboratieve technologie waar Distology voor staat en we kijken uit naar een wederzijds succesvolle samenwerking”.

“Kenna heeft voor samenwerking met Distology gekozen vanweg hun brede bereik in het resellerkanaal en hun bewezen succes bij het op de kaart zetten van snelgroeiende technologiebedrijven. We denken dat hun uitmuntende partner enablement capaciteiten en hun innovatieve One Portal voor MSP’s hen de ideale distributeur voot ond mskrn,” aldus Rick Kramer, vice president worldwide channel sales and alliances bij Kenna Security. “Distology’s aantoonbare resultaten in het bieden van baanbrekende oplossingen aan channelpartners zijn veelbelovend voor onze groeiende partnercommunity.”

Het Kenna Platform biedt resellers een toonaangevende risico-gebaseeerde kwetsbaarheids management oplossing die gebruikers in staat stelt om snel en met minimale inspanning over te stappen naar een gecentraliseerde en consistente risico-centrische aanpak. Ter ondersteuning daarvan stelt Distology kwalitatieve technische en commerciële middelen ter beschikking om het enablement-proces te stroomlijnen en leadgeneratie-activiteiten te organiseren. Kijk voor meer informatie over een partnership met Kenna Security op https://www.kennasecurity.com/

 


Over Kenna Security
Kenna Security is een toonaangevende speler op het gebied van voorspellende cyber-risico’s. Het Kenna Security Platform stelt organisaties in staat om cross-functioneel te werken om cyber-risico’s te bepalen en te neutraliseren. Kenna maakt gebruik van Cyber Risk Context Technology™ om werkelijke inbreuken op te sporen en te voorspellen en zo security teams in staat te stellen om zich te focussen op datgene wat echt belangrijk is. Kenna, dat zijn hoofdkantoor heeft in San Francisco, telt vele Fortune 100 bedrijven tot zijn klanten en bedient vrijwel alle belangrijke vertical markten.

Over Distology
Distology is een echte market enabler en voegt werkelijke waarde toe aan de distributie van disruptieve IT Security oplossingen. De vendoren waarmee we samenwerken vertegenwoordigen innovatieve en spraakmakende technologie die het resellerkanaal op nieuwe ideëen brengt. Onze zakelijke ethiek is gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en motivatie en biedt end to end support in de hele verkoopcyclus met technische en commerciële middelen van hetzelfde niveau als die van de vendor zelf.

Voor meer informatie:
Distology Nederland bv, Anderlechtstraat 15, 5628 WB Eindhoven.
E-mail: benelux@distology.com

Tel: 020 888 1444 of 06 11 042 700

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.