persbericht: Freaze neemt ServerBuilds over

Per 1 februari 2018 neemt Freaze de hosting activiteiten van ServerBuilds over. ServerBuilds is een hosting provider die sinds 2013 opereert met meer dan 30.000 klanten. ServerBuilds is vooral gespecialiseerd in het hosten van Minecraft servers. Het door ServerBuilds ontwikkelde controlepaneel maakt het mogelijk om diensten eenvoudig te beheren. ServerBuilds zal onder eigen handelsnaam blijven opereren.

Over Freaze
Freaze is sinds 2013 actief in de hosting markt en biedt domeinnamen, webhosting pakketten, Minecraft servers, TeamSpeak servers, Virtual Private Servers & dedicated servers aan. Freaze maakt gebruik van eigen hardware. De infrastructuur van Freaze is gevestigd in het SmartDC datacenter te Rotterdam en aangesloten op het performance netwerk van I3D.net.

Website ServerBuilds: https://www.serverbuilds.nl
Website Freaze: https://freaze.nl

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.