Persbericht: Fundaments lanceert, in samenwerking met Dell en Intel, nieuw strategisch partnerprogramma

fundaments_logo_met_wolk_50pctFundaments lanceert, in samenwerking met Dell en Intel, een nieuw strategisch partnerprogramma, ontwikkeld om kleine tot middelgrote systeembeheerders en softwarebouwers te helpen groeien.

Tot op heden zijn partnerprogramma’s veelal beperkt tot het verstrekken van een fragmentarische aanpak op het gebied van zakelijke ontwikkeling. Fundaments, in samenwerking met Dell en Intel, brengt daar verandering in met de aankondiging van een unieke partnerprogramma voor de complete zakelijke levenscyclus. Een partnerschap door de gehele schakel. Hiermee stelt Fundaments haar partners in staat om toonaangevende clouddiensten te leveren en te promoten aan hun klanten.

Gebaseerd op feedback van de bestaande partners van Fundaments, is een programma ontwikkeld om praktische hulp te bieden die bestaat uit:

  • ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling op het gebied van cloudinfrastructuur;
  • productdifferentiatie en ontwikkeling – met proactief advies van de engineers van Fundaments over IaaS-oplossingen;
  • marketingondersteuning, waaronder kennissessies;
  • toegang tot Fundaments infrastructuur voor Proof of Concept en demo’s;
  • hoge flexibiliteit en schaalbaarheid die de partner zelf per uur kan aanpassen;
  • meer controle met toegang tot gedetailleerde rapportages en statistieken.

De lancering van het partnerprogramma valt samen met een introductie-evenement op 7 april 2016, die gesteund wordt door Dell en Intel. Tijdens het evenement introduceert Fundaments ook haar eerste kennissessie. Deze is onderdeel van een doorlopend programma, ontworpen om kennis en marktinzichten te delen met haar partners.

Bij de aankondiging van de lancering gaf Larik-Jan Verschuren, CEO bij Fundaments, het volgende commentaar: “Dit partnerprogramma brengt drie belangrijke factoren samen: onze commitment om alleen via partners te verkopen, het versterken van de banden met onze partners en ons vermogen om kennis en expertise te delen. Dit allemaal om groei voor partners te stimuleren”.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.