persbericht: Ikoula lanceert Host2VPS voor makkelijke toegang tot directe computing-capaciteit in Europa en Azië

ikoula630415Rotterdam – Cloud hosting expert Ikoula kondigt Host2VPS aan, een belangrijke toevoeging aan binnen het productportfolio. Met deze oplossing kunnen gebruikers makkelijk een virtual private server uitrollen op iedere locatie. Dit nieuwe product maakt het mogelijk voor Ikoula-klanten om servers die draaien in de datacenters van Ikoula in Europa en Azië te installeren en te beheren vanuit een enkele interface.

Host2VPS biedt de perfecte oplossing voor startups en het MKB als het gaat om flexibele capaciteit die ingezet kan worden voor webservers-, storage-, backup- en testdev-doeleinden. De virtuele private servers van Ikoula kunnen binnen een minuut worden opgezet en draaien op een Ubuntu-, Debian-, of CoreOS Linux-besturingssysteem. Host2VPS levert tot 8 CPU’s en 15 GB geheugen, en alle machines zijn voorzien van SSD disks.

Dimitri Tzoumas, Marketing en Sales Manager bij Ikoula Nederland, zegt: “We zien een toenemende vraag naar virtuele private servers ten opzichte van traditionele hosting. Host2VPS is het antwoord. We hebben hiermee geprobeerd een oplossing te bieden die net zo makkelijk te gebruiken als een licht aandoen en tegelijkertijd voorziet in alle wensen op het gebied beveiliging, capaciteit en functionaliteit. Ik denk dat we daarin geslaagd zijn.”

Host2VPS is per direct beschikbaar via www.host2vps.com. Andere Ikoula-producten kunnen worden aangeschaft via https://express.ikoula.nl/nl.

Over Ikoula
Ikoula is een leverancier van hosting-oplossing met vestigingen in Frankrijk en Nederland welke is opgericht in 1998. De hosting provider beschikt over eigen datacenters in Frankrijk (Picardie en Champagne-Ardennes) welke meer dan 5.000 dedicated servers en 10.000 virtuele machines omvat. Hiermee host Ikoula de data van meer dan 20.000 klanten. Met jaren ervaring op het gebied van virtualisatie heeft Ikoula succesvol de eigen infrastructuur aangepast om een belangrijke rol te kunnen spelen binnen cloud computing-ontwikkelingen en biedt daarvoor Private Cloud- en Publieke Cloud-oplossingen.

Innovatie, eenvoud en klantentevredenheid staan centraal binnen alle oplossingen van het bedrijf. Ikoula biedt professionals en bedrijven van alle omvang maatwerkoplossingen ondersteuning bij hun uitdagingen en bedrijfsontwikkelingen.

Ikoula heeft drie bedrijfsonderdelen:

  • Ikoula Express Hosting: Deze divisie levert flexibele pakketoplossingen, van domeinnamen en SSL-certificaten tot dedicated fysieke of virtuele servers (VPS). Deze oplossingen kunnen direct worden afgenomen via de webwinkel.
  • Ikoula Enterprise Services (IES): Deze divisie levert specialistische diensten op het gebied van uitbesteding, cloud computing en samenwerking. Ikoula draagt zorg voor 24/7 ondersteuning op locatie en high availability van de applicaties van zijn klanten.
  • EX10: Deze divisie omvat een white label marktplaats voor cloud-gebaseerde samenwerkingsoplossingen die speciaal zijn ontwikkeld met het oog op resellers van ICT-oplossingen en systeemintegratoren.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.