persbericht: Intelligent verwelkomt Byte en HostingXS, wordt Nederlands marktleider e-commerce hosting

intelli_gent615430Intelligent, de bedrijvengroep gespecialiseerd in hostingdiensten, verwelkomt Byte en HostingXS tot de groep. Beide specialiseren zich in hosting van e-commerce software. Door deze overnames wordt Intelligent meteen de marktleider in e-commerce hosting in Nederland en werkt ze verder aan de consolidatie van de lokale SME-markt.

In lijn met de filosofie van de groep
Intelligent is er van overtuigd dat de combinatie van de kennis van beide bedrijven, aangevuld met de expertise van andere bedrijven in de groep, zal leiden tot sterkere en meer gespecialiseerde hostingproviders. Bovendien stelt Intelligent dat haar strategie zal leiden tot meer en snellere innovatie, door het combineren van de knapste koppen uit de sector. Het positieve resultaat zal meetbaar zijn voor de tienduizenden klanten van de groep.

“Vorig jaar deed Intelligent al overnames in het domein van Enterprise Hosting, met het gevolg dat ze hiermee marktleider in de Benelux werd. Dit heeft een erg positieve impact gehad op de innovatie en kwaliteit van de producten en diensten. Met de overnames van Byte en HostingXS wil Intelligent hetzelfde bereiken binnen SME Hosting”
Frederik Poelman, Managing Director SME Hosting bij Intelligent

Sterke aanvulling op Combell
Beide bedrijven staan voor ijzersterke hostingproducten voor SME-klanten maar vooral een persoonlijk en bedreven contact. Dat is bij het merk Combell net hetzelfde. Met elk hun eigen focus op webshopplatformen zoals Magento of het gloednieuwe Shopware, kunnen ze daarom toekomstig erg aanvullend zijn voor Combell.

Het is dan ook een evidente keuze om de synergieën tussen deze bedrijven verder te onderzoeken en te realiseren.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.