Persbericht: Internetprojecten met lef en maatschappelijke impact!

SIDNfonds-logo

Vol trots presenteert SIDN fonds de nieuwe lichting van 25 geselecteerde internetprojecten, die zich onder andere bezig houden met vragen als:

Hoe blijf je baas over eigen data in tijden van IoT (Internet of Things)? Doen Nederlandse politieke partijen aan online profiling van kiezers? Kun je middels gamification technieken lezers betrekken bij onderzoeksjournalistiek? Is het mogelijk elkaar online aan te raken? Kan datamining van patiëntenfora de kwaliteit van leven van kankerpatiënten vergoten? Kunnen we sneller over op IPv6? Wat betekent het om op een plek te leven die niet verbonden is met het internet?

Stuk voor stuk veelbelovende projecten met maatschappelijke impact, die raken aan zeer actuele thema’s binnen de internetcommunity. Zie https://www.sidnfonds.nl/nieuws/uitslag-tweede-call voor een compleet overzicht.

Door innovatieve internetprojecten te ondersteunen, zet SIDN fonds zich in voor een sterk internet voor iedereen: een open, vrij en betrouwbaar internet met maatschappelijke meerwaarde. Twee keer per jaar is het mogelijk om een aanvraag in te dienen. De eerstvolgende call wordt half februari 2016 opengesteld.

SIDN fonds is een onafhankelijk fonds dat staat voor een sterk internet voor iedereen. Het fonds investeert in projecten die het internet versterken of internet op een vernieuwende manier inzetten. Zie voor meer informatie www.sidnfonds.nl. Wilt u meer weten over een van de projecten? Wij leggen graag het contact!

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.