Persbericht: morgen start Hostingcon Europe 2015

logo-HC breedMorgenmiddag om 13.00 uur opent Hostingcon Europe 2015 zijn deuren in de Passenger Terminal (PTA) aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Als directeur van Sellair, de Nederlandse agent van de Amerikaanse beursorganisator Penton, nodig ik je van harte uit om bij dit unieke event voor de datacenter-, hosting- en colocatiebranche aanwezig te zijn.

Hostingcon Europe beleeft dit jaar zijn tweede editie en de organisatie verwacht ruim 550 bezoekers uit 40 landen te mogen verwelkomen, waaronder een flink aantal uit Nederland. Op de beursvloer presenteren ruim 35 standhouders hun oplossingen, producten en diensten.

Hostingcon Europe is een initiatief van Penton – the Whir, een Amerikaanse aanbieder van domein- en hostingdiensten waar ruim 200.000 hostingbedrijven wereldwijd gebruik van maken.

Hostingcon Europe heeft de ambitie om dé Amsterdamse tegenhanger te worden van de datacenter- en hostingcongressen in Frankfurt, Londen, Rust, Monaco en Oslo. Nederland is een speerpunt in de wereldwijde digitale infrastructuur, met AMS-IX als grootste internetknooppunt ter wereld, en lokale aanwezigheid van vrijwel alle toonaangevende spelers in de industrie.

Hostingcon Europe biedt een uniek platform waar beslissers, experts uit de industrie en aanbieders van producten en diensten elkaar in een professionele, maar tegelijkertijd informele sfeer kunnen ontmoeten en ideeën en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Pearse O’Donohue, hoofd van de Unit for Software & Services, Cloud Computing bij het DG CONNECT van de Europese Commissie gaat op dinsdag in zijn keynote in op ‘Driving the Digital Single Market Through Uptake of Secure Cloud Services’. Op woensdag is het de beurt aan David Ednie, President en ceo van SalesChannel Europe, die de zaal zal confronteren met de stelling ‘Adapt or Die: Hybrid Cloud means The End Of Business As Usual’.

Daarnaast verzorgen diverse Nederlandse en buitenlandse experts een voordracht. Bekijk hier het programma-overzicht.

Noot voor de pers:
Al met al genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Hostingcon Europe 2015 en je achterban uit de eerste hand te informeren over de laatste ontwikkelingen in de Europese en Nederlandse datacenter- en hostingindustrie. Je kunt een toegangsbadge verkrijgen bij de persdesk van de registratiebalie.

Ik hoop je morgen of woensdag te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
namens Penton en Sellair b.v.
Eric Luteijn
——————————
Meer informatie vindbaar op www.europe.hostingcon.com en www.penton.com

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.