Persbericht: Nixu opent hoofdkantoor voor de Benelux in Amsterdam

Nixu-logoOp 1 februari 2016 opent het Finse Nixu Corporation, beursgenoteerd aan de NASDAQ First North (NIXU), een hoofdkantoor voor de Benelux in Amsterdam en zal het daarnaast vertegenwoordigd zijn in de Haagse Security Delta.

Met cybersecurity consultants uit meer dan 10 verschillende landen helpt Nixu organisaties om processen, procedures en systemen zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Met een totaalaanbod op het gebied van cybersecurity bestaande uit onder andere Security Governance, Risk Management, Incident response, Secure Software Development, Ethical Hacking, Auditing & Compliance en Identity en Access Management helpt Nixu organisaties met het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van de cyber security.

Nixu heeft een jarenlange ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals banken en verzekeraars, industriële bedrijven, internetbedrijven, overheid en defensie. Daarnaast is Nixu op basis van haar unieke expertise van de telecommarkt verantwoordelijk voor de security bij het ontwikkelen van nieuwe internationale standaarden zoals bijvoorbeeld het 5G netwerk.

“Nederland beschikt, net als de landen in de Nordics, over een geavanceerde cybersecurity markt. Daarnaast bevinden zich in Nederland veel toonaangevende- en innovatieve bedrijven. We zijn klaar om deze organisaties te helpen met onze integrale aanpak van cybersecurity. Volgens ons is er op dit moment geen andere aanbieder binnen de Benelux actief met een vergelijkbaar uitgebreid cybersecurity dienstenpakket”, zegt Petri Kairinen, Nixu’s Chief Executive Officer.

De verantwoordelijkheid voor Nixu Benelux is in handen van Patrick van der Valk, die eerder werkzaam was als Managing Director bij CleanPort en als Chief Strategic Operations Officer bij Avira GmbH. Samen met een team van zeer ervaren cyber security consultants bestaande uit Martin Knobloch, Paul Rose, André Koot (per 1-3-2016) en Mattijs van Ommeren vormt hij het Management Team van Nixu Benelux.

Nixu in short:
Nixu Corporation is a cybersecurity company. We work to improve our clients’ cybersecurity in solution areas of Corporate IT, Digital Business and Industrial Internet. Our clients trust Nixu in projects where developing, implementing or assessing of information security is a must. We ensure the confidentiality of our clients’ data, business continuity and ease-of-access to digital services through planning and mitigation of cybersecurity risks.

Our revenue in 2014 was 17 million euro and we are profitable. Over 150 cybersecurity experts deepen their expertise in specialist teams, called Zones in Nixu. www.nixu.com, www.nixu.com/benelux, www.nixu.com/blog and twitter: @NixuBenelux @nixutigerteam

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.