Persbericht: registratie 17e Editie NLDC ISP Kartcompetitie Live!

Op zaterdag 13 april aanstaande vindt in de Kartfabrique in Utrecht de 17e editie plaats van Nederlands grootste, spannendste en meest competitieve IT netwerkevenement: de NLDC ISP Kartcompetitie 2019! Inschrijven voor de competitie kan vanaf vandaag via onze website. Net als in voorgaande jaren worden er weer twee endurance races gereden. Het opgeven van een kartteam of teamcaptain kan via info@ispkartcompetitie.nl.

Deelname aan de NLDC ISP Kartcompetitie kost 30 euro p.p. inclusief btw of 40 euro bij de deur. Ook dit jaar hebben we weer ruimte voor 40 kartteams. Een team bestaat uit (ongeveer) 10 deelnemers. Teamplaatsen zijn populair dus wees er snel bij!

NLDC datacenters opnieuw hoofdsponsor Kartcompetitie

Ook tijdens de aankomende editie is NLDC datacenters hoofdsponsor van misschien wel het langstlopende, maar zeker spannendste IT Netwerk evenement van ons land. In 2018 debuteerde Nederlands grootste aanbieder van collocatie en connectiviteitsdiensten vol enthousiasme en geheel in stijl met het thema ‘Kartel’ als hoofdsponsor van de 16e ISP Kartcompetitie. Voor de winnaars van het NLDC rad van fortuin spel en de poker darts competitie lagen mooie BBQ-prijzen klaar. Ook zorgden ze voor een foodstand die de hele dag heerlijke Zuid Amerikaanse empanadas serveerde. Kortom, wij zijn alvast benieuwd naar hun plannen van 2019!

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.