persbericht: Synacor en VNC kondigen wereldwijde OEM-overeenkomst aan voor uitbreiding van het Zimbra e-mail en Collaboration Platform

synacor-630RUST, Germany; ZUG, Zwitserland – Eerder vandaag heeft Synacor, Inc. (Nasdaq: SYNC) op de World Hosting Days (WHD), aangekondigd dat het een OEM overeenkomst met VNC heeft getekend om VNCtalk, VNC’s chat en conferencing oplossing, op te nemen in het Zimbra Email en Collaboration platform. Het Zimbra platform geldt als globale leider van op open-source gebaseerde collaboration software.

VNCtalk biedt Zimbra gebruikers de mogelijkheid op een eenvoudige, open en betaalbare manier online meetings, eLearning evenementen en webinars te volgen of het bureaublad te delen en dit met gewone browsers, desktops en mobiele apparaten. Synacor draagt bij aan het verbeteren en uitbreiden van de Zimbra platform – het versnellen van de levering van nieuwe en innovatieve functies voor Zimbra gebruikers via een gedegen partnerkanaal met haar wereldwijde netwerk van Zimbra integrators en ontwikkelaars.

Leveraging Community Innovation
“De wereldwijde partner en open source communities van Zimbra zijn een rijke bron van innovatie”, zegt Brent Rhymes, EVP van Channel Sales en Marketing voor Synacor. “Het VNC partnerschap maakt gebruik van de sterke punten van uitbreidbaarheid en open source erfgoed van Zimbra om onze productlijn uit te breiden door de integratie van innovatieve functies van partners zoals VNC. We verwachten dat dit de eerste van vele strategische OEM-partnerships zal zijn, terwijl we kijken naar methoden de innovaties van onze partner en open source communities formeel te integreren in de Zimbra product suite – dat is Leveraging Community Innovation.”

Open, Betaalbaar & Bewezen Techniek
“VNCtalk voorziet Zimbra klanten in Europa met een open, bewezen en betaalbare oplossing voor chat, audio en video conferencing,” zei Bernd Rodler, VNC voorzitter van de RvB. “Onze samenwerking met Synacor biedt klanten wereldwijd toegang tot onze samenwerkingstechnologie die onder de naam Zimbra verkocht wordt via het Zimbra partner netwerk van VAR’s en cloud service providers.”

Warm ontvangen door Zimbra Partners & Klanten
“Onze klanten riepen al om een Zimbra-geïntegreerde chatten, audio- en video-oplossing”, zegt John Webster, VP Business Development bij XMission, een Zimbra Gold Partner. “We zijn verheugd dat Synacor is begonnen met de door de community ontwikkelde innovaties op te nemen in de Zimbra product suite. We zien er naar uit binnenkort deze nieuwe mogelijkheden in onze host-collaboration services te kunnen integreren.”

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.