Persbericht: Team Tsunami NLDC ISP Kartcompetitie

Team Tsunami 16e editie!

Ook een team geregistreerd voor de 16e editie van de NLDC ISP Kartcompetitie? Dan was je er snel bij! Na de opening van de registratie was er een ware run op teams en binnen 2 weken waren alle teamplaatsen vergeven. Fantastisch natuurlijk zoveel animo! Tegelijkertijd ook een enorme uitdaging om ervoor te zorgen dat er weer zoveel mogelijk deelnemers plek krijgen op de baan. Per editie is er ruimte voor 40 teams.

Zijn alle teams vol?

Op dit moment zijn alle teamplekken vol maar zijn er nog wel kartplaatsen beschikbaar binnen de verschillende teams. Ook hebben we nog enkele teamplaatsen beschikbaar voor organisaties die ons willen sponsoren, en verwachten we nog plaats te hebben in gecombineerde teams. Inschrijven om te karten kan dus nog steeds! Wat natuurlijk ook nog steeds kan is je inschrijven voor de dag zelf. Weten welke teams het dit jaar tegen elkaar op zullen nemen? Op de website vindt je een team overzicht.

Welkom Legian, Tectrade en Asteroid!

Zonder enthousiaste en actieve sponsoren is het organiseren van de ISP Kartcompetitie onmogelijk! Sommige oude vertrouwde gezichten en activiteiten zien we in 2018 helaas niet meer terug. Gelukkig hebben we er ook weer fantastische nieuwe sponsoren bij! Naast de nieuwe hoofsponsor NLDC datacenters verwelkomen we dit jaar Legian, Tectrade en Asteroid. Welkom! Samen maken we er weer een geweldige editie van!

Primeur in Nederland: de Virtuele Event Bag!

15 inpakkers, 14 rolcontainers, 1 vrachtwagen en vele kubieke meters aan dozen kwamen er ieder jaar aan te pas om iedereen van een goodie bag te voorzien. But no more! De ISP Kartcompetitie 2018 introduceert de Virtuele Event Bag; een primeur in Nederland! Waarom dit een goed idee is? Op deze microwebsite waarvan iedere deelnemer een eigen login ontvangt komen alle sponsoracties, activiteiten en giveaways samen. Als deelnemer kies je zelf wat voor jou wel of niet interessant is. Dit kan voor, tijdens en na het evenement. De T-shirts delen we uit.

Iedere dinsdagavond organiseert de Kartfabrique Race Academy. Je rijdt 3 heats en na elke heat krijg je persoonlijke tips en feedback die je meeneemt in je volgende heat om beter te rijden! De Race Academy vindt plaats tussen 19:00 uur en 22:00 uur en kost 28,50 euro per les. Meer informatie over de trainingen of alvast aanmelden kan via de website van de Kartfabrique.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.